GRATIS SPORTEN

Schrijf je nú in en sport tot 1 juni 2020 gratis!
En betaal géén inschrijfgeld en administratiekosten t.w.v. €45,-!

Op bevel van de overheid zijn alle sportscholen en fitnesscentra in Nederland tot en met 6 april gesloten. Dit geldt ook voor alle Fit XL vestigingen.

Zodra er meer informatie beschikbaar komt zullen wij jullie hierover informeren op deze website en op onze Facebook pagina.

Maatregelen en informatie over het Coronavirus

De uitbraak van het coronavirus en de ingrijpende maatregelen die de regering heeft genomen, hebben grote impact op ons land. De ingrijpende maatregel van de regering om sport- en fitnesscentra vooralsnog drie weken lang – tot en met 6 april 2020 – te sluiten, treft Fit XL en andere fitness centra hard.

Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Deze situatie zal veel vragen oproepen. Met dit bericht hopen wij de meest essentiële vragen te beantwoorden.

Heb ik recht op compensatie?
Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Uit de informatie die wij hebben ontvangen van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is het antwoord vooralsnog nee.

Dit vraagt om een uitleg:
Nederland (en in het bijzonder onze branche) verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Daarnaast was sporten in een sportclub – gelet op de richtlijnen van het RIVM – ondertussen onmogelijk geworden.

Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Ook het opschorten van je betalingsverplichting over de drie weken dat we gesloten zijn, zou desastreuze gevolgen hebben en is niet mogelijk. Op dit moment is het voor ons dan ook onmogelijk en onredelijk om je te compenseren voor de drie weken dat wij gesloten zijn.
We vragen je dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Het spijt ons je niet anders te kunnen berichten.

Wat en wanneer dan wel?
Daar kunnen we momenteel nog niets zinnigs over zeggen. Door de diverse noodmaatregelen, zullen wij hopelijk ook in de kosten kunnen besparen. Wij zullen dit de komende periode inventariseren en bij je terugkomen met een passende oplossing, waarmee we je hopelijk tevreden kunnen stellen.

Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat wij binnenkort weer open kunnen en ons inzetten om de ongemakken zoveel als mogelijk te compenseren.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Team Fit XL

All-in onbeperkt sporten bij Fit XL

Het meest complete fitness center voor iedereen!

Alle faciliteiten van een premium club voor een écht basic prijs!

Fit XL is een all-in fitness center voor het hele gezin. Met alle luxe en service die eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Fit XL beschikt naast een groot aanbod aan cardio- en krachttoestellen, óók het MyCircle trainingscircuit. Een compleet gepersonaliseerde training waarbij je samen met je fitness coach eenvoudig doelen opstelt en behaalt!

Fit XL is meer dan een fitness center. Groots opgezet, een hoog serviceniveau en een sfeervolle lounge. Alle sportfaciliteiten zoals MyCircle, Fitness en diverse groepslessen onder één dak.

Geniet na een intensieve training van een bezoek aan onze sauna of zonnestudio en een heerlijk afkoelende douche. Aansluitend lekker bijkomen van een vers kopje koffie in onze lounge. En dit alles zonder extra kosten!

Kiezen was nog nooit zo eenvoudig

Kies één van de twee all-in abonnementen wat het best bij jou past. Lekker simpel!
null

€ 37,50 p/m

Bij een 2-jarig All-in MyCircle abonnement

All-in MyCircle

Op zoek naar een manier om slanker en fitter te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden en ondertussen wél plezier hebben?

Maak kennis met het MyCircle trainingscircuit!
null

€ 22,50 p/m

Bij een 2-jarig All-in Fitness abonnement

All-in Fitness

Onze fitness staat bekend als groot en zéér uitgebreid. Onze instructeurs helpen je graag op weg!

Meer weten over dit abonnement!

Beide all-in abonnementen zijn inclusief professionele begeleiding, onbeperkt groepslessen volgen en gebruik maken van de sauna & zonnebank. Oja, en de koffie is gratis!

Bekijk het complete aanbod van Fit XL Belfeld

Impressie Fit XL Belfeld