Core

Effectieve workout in slechts 30 minuten

Core is een effectieve workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Deze groepsles is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van je Core brengt je lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer voor je! Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid. Core laat je versteld staan van het resultaat!

Je traint spieren uit het centrum van het lichaam (de Core). Met Core train je de buik, billen en rug intensief. Door tweemaal in de week te trainen zie je al snel resultaat. Core is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!

  • Core workout van slechts 30 minuten, dus ideaal als je weinig tijd hebt
  • Versterking van de buik-, bil,-, en rugspieren
  • Wetenschappelijk bewezen trainingsformule
  • Snelle verbetering van je figuur
  • Sterke Core en strakke buikspieren
  • Verbrand ongeveer 350 calorieën per les

ON DEMAND: Op ieder vrij uur door jou zelf in te schakelen! 

Fit XL Heerlen heeft maar liefst 150 verschillende virtuele workouts in het assortiment. Deze workouts variëren in soort, intensiteit en tijdsduur (60, 30, 15, 12 minuten). Ieder kwartaal komt er van elke workout een nieuwe release uit. De workouts van ten minste de laatste 4 kwartalen staan continu op de virtual player.

Je bepaalt zelf wanneer je les start en door het gebruik van onze media-player kun je in een paar stappen zelf je programma bepalen, loopt vervolgens de ruimte in en alles start automatisch.

En wat kost dit?

Helemaal niks extra's! Core ga is inbegrepen binnen onze abonnementen!