Bedrijfsfitness

Fitness is de nummer één sport in Nederland, heeft een lage blessuregevoeligheid
en is voor iedereen geschikt!

Bedrijfsfitness

Goed nieuws! Fit XL biedt Bedrijfsfitness aan.
Dit is een unieke mogelijkheid om via je werkgever te fitnessen mét belastingvoordeel. Fitness is de nummer één sport in Nederland,
heeft een lage blessuregevoeligheid en is voor iedereen geschikt!
Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook nog eens betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt voor een gezond en fit gevoel.

Wij zijn aangesloten bij:
– Bedrijfsfitness Nederland: www.bedrijfsfitnessnederland.nl
– Volwassenenfonds: www.volwassenenfonds.nl
– Jeugdfonds Sport & Cultuur: www.jeugdfondssportencultuur.nl
– BenVitaal: www.benvitaal.nl

Wat zijn de voordelen van fitness?

Lekker in je vel
Beweging is een zeer goed medicijn tegen stress. Bij fysieke inspanningen komen er stofjes vrij in je hersenen die ervoor zorgen dat je beter in je vel zit en daardoor weerbaarder bent tegen stress.

Meer energie
Door een fysieke inspanning wordt er in je hele lichaam zuurstof en voedingstoffen afgeleverd. Je hart, longen en aderen worden sterker en gaan efficiënter werken waardoor je conditie verbetert. Dat zorgt voor meer energie, ook wanneer je aan het werk bent.

Gezond gewicht
Regelmatig bewegen zorgt voor een betere vetverbranding, door een hogere stofwisseling.

Gezonde levensstijl
Regelmatig bewegen bevordert een goede spijsvertering en werkt ook preventief tegen hart- en vaatziekten.

Goede nachtrust
Door regelmatig te bewegen, slaap je dieper en is het makkelijker om in slaap te vallen. Zo ben je overdag productiever en kun je beter concentreren.

Hoe werkt het?

Wanneer werkgevers bedrijfsfitness aanbieden, dan betekent dit vaak dat je je fitnessabonnement mag laten verrekenen met je brutosalaris. Zoals bijvoorbeeld bruto maandloon, vakantiegeld of verlofuren.
Je ruilt dan belast loon voor een onbelast fitnessabonnement. Omdat je op deze manier geen loonbelasting over je abonnement betaalt, bespaar je gemiddeld 40% aan abonnementskosten. Het belastingvoordeel is afhankelijk van het percentage loonbelasting dat je afdraagt.

Ik wil er meer over weten!