Welke groepslessen biedt Fit XL

Informeer bij je eigen club naar de faciliteiten, aan welke groepslessen je kunt deelnemen.

Populair onder alle leeftijden

Ontdek onze populaire groepslessen

Bij Fit XL bieden we een uitgebreid programma met een diversiteit aan energieke en dynamische groepslessen. De instructeur neemt je tijdens de les op een opzwepende manier mee om kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en algemene fitheid te verbeteren. Ervaar de geweldige vibe en de groepsdynamiek tijdens deze unieke work-outs.
Enjoy it.

Ontdek onze groepslessen

Een greep uit onze groepslessen

Controleer altijd bij jouw locatie welke groepslessen daar gegeven worden.

Zumba

Tijdens de energieke Zumba les voor alle leeftijden combineer je elementen van fitnessoefeningen en verschillende soorten dansstijlen. Elke les voelt als een feestje. Ervaar het plezier in het bewegen op muziek tijdens het verbranden van calorieën, versterken van de spieren, verbeteren van de coördinatie en het verminderen van stress. Een leuke manier om lekker fit te worden, maar vooral veel lol te hebben!

Beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld en Sittard

Pilates les

Werk aan je kracht, flexibiliteit en stabiliteit vanuit je core. Met behulp van gecontroleerde bewegingen en ademhalingstechnieken verbeter je je houding en spierkracht.

Virtueel beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld en Reuver

Core

Tijdens de Core groepsles train je je heupen, billen en onderrug, waardoor je werkt aan een sterker lichaam en een slanke taille. Naast je eigen lichaamsgewicht gebruik je ook weerstand banden en gewichtschijven tijdens deze intensieve workout.

Beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld, Sittard en Reuver

Battle

Geïnspireerd op vechtsporten uit het Verre Oosten train je tijdens deze intensieve en dynamische workout stoot- en traptechnieken, afgewisseld met rustige bewegingen. Haal het uiterste uit je jezelf en verleg je grenzen.

Virtueel beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld en Reuver

Bootcamp les

Verleg je grenzen met uitdagende conditie- en krachtoefeningen. Maak gebruik van diverse obstakels tijdens deze intense groepstraining. Je kracht en uithoudingsvermogen schieten omhoog.

Virtueel beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld, Sittard en Reuver

Booty

Train op energieke muziek je booty voor een strakker en sterker achterwerk. Daarnaast zorgt de Booty groepsles voor een verhoogde verbranding en verbetering van de conditie. Breng jezelf ‘in shape’.

Virtueel beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld en Reuver

BBB

De BBB groepsles, ook wel bekend als Buik, Billen, Benen, is een populaire workout die zich richt op het versterken en vormgeven van de belangrijkste spiergroepen in het lichaam. Beleef en energieke sfeer tijdens de les en verbeter niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar werk tevens aan een betere lichaamshouding en een strakker figuur.

Beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Reuver en Belfeld

Hitbarble

Deze high intensity intervaltraining is een training voor het hele lichaam, waarbij je gebruik maakt van een halter en gewichten. Versterk je spieren en verbeter je conditie tijdens deze combinatie van cardio- en krachttraining, waarbij je calorieën verbrand en je algehele fitheid verbetert.

Virtueel beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld en Reuver

Spinning

Beleef de intensiteit van indoor recycling, gericht op het verbeteren van je conditie, het verbranden van calorieën en het versterken van de beenspieren. De opzwepende muziek voert je mee naar afwisselend sprintjes, klimmetjes en vlakke stukken. Verhoog of verlaag zelf de weerstand van de fiets, waardoor deze les geschikt is voor elk niveau.

Beschikbaar in de volgende Fit XL locaties: Belfeld, Sittard en Reuver

Vraag nu je gratis proefles aan!

Probeer onze faciliteiten dan een keer vrijblijvend uit. Bij Fit XL kun je namelijk je eerste training gratis doen! Meld je hieronder aan voor een gratis proefles en we nemen op korte termijn contact met je op.

Wanneer je je aanmeld voor een proefles ga je akkoord met de Algemene voowaarden, Privacy verklaring en Huisregels.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ik ben zo blij met mijn abonnement bij Fit XL! De trainers zijn geweldig en de groepslessen zijn altijd leuk en uitdagend.

Lisa Jansen

Fit-XL heeft mijn leven veranderd! Ik voel me sterker en gezonder dan ooit.

Peter de Vries