All-in Fitness

Venzinni apparatuur, fijne omgeving en enthousiaste trainers.

All-in Fitness voor iedereen

Ontdek de vele trainings mogelijkheden bij Fit XL

Bij Fit XL hebben we een breed scala aan trainingsgebieden en -toestellen waar je kunt werken aan een gezondheid en sterk lichaam. Van cardio apparatuur tot krachtstations, vrije gewichten en functionele trainingszones, we bieden alles wat je nodig hebt om je fitness doelen te bereiken.

Cardio apparatuur voor een effectieve cardio-workout

Onze sportschool is uitgerust met een grote diversiteit aan cardio apparatuur, zoals loopbanden, crosstrainers, roeiapparatuur en diverse fietsen.

Krachtstations voor een sterk en gespierd lichaam

Wil je werken aan een gespierd en mooi afgetraind lichaam, of wil je krachttraining doen om vervolgens je cardiotraining nóg effectiever te maken? Met de Venzinni krachtstations (Pin-Loaded en Plate-Loaded) train je alle spiergroepen in je lichaam voor een allround training.

Vrije gewichten voor functionele krachttraining

Ken jij je lichaam en train je liever met vrije gewichten voor een optimale work-out om je algehele kracht en stabiliteit te verbeteren? Dan biedt Fit XL een breed scala aan mogelijkheden.

Word fit en bereik je doelen

Bij All-in Fitness van Fit XL helpen we je om je fitness doelen te bereiken. Met onze high-end sportclub en diverse trainings mogelijkheden, waaronder personal begeleiding, mycircle en groepslessen, bieden we de perfecte omgeving om fit te worden en te blijven.

Vraag nu je gratis proefles aan!

Probeer onze faciliteiten dan een keer vrijblijvend uit. Bij Fit XL kun je namelijk je eerste training gratis doen! Meld je hieronder aan voor een gratis proefles en we nemen op korte termijn contact met je op.

Wanneer je je aanmeld voor een proefles ga je akkoord met de Algemene voowaarden, Privacy verklaring en Huisregels.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ik ben zo blij met mijn abonnement bij Fit XL! De trainers zijn geweldig en de groepslessen zijn altijd leuk en uitdagend.

Lisa Jansen

Fit-XL heeft mijn leven veranderd! Ik voel me sterker en gezonder dan ooit.

Peter de Vries