Fit XL Reuver

Fit XL Reuver, dé sportschool voor het hele gezin in

Welkom bij locatie Reuver

Fit XL Reuver is een sportschool gelegen in Reuver voor jong en oud. Deze sportschool is een grote overzichtelijke, laagdrempelige club en heeft ruime openingstijden. Daarnaast vind je in Reuver óók het MyCircle trainingscircuit. Een compleet gepersonaliseerde training, waarbij je samen met je fitnesscoach eenvoudig en snel doelen opstelt en behaalt om fit en vitaal te worden. Onze enthousiaste trainers die voor je klaar staan om je verder te helpen met je doelen.

Openingstijden

Maandag: 8:00 - 22:00
Dinsdag: 8:00 - 22:00
Woensdag: 8:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 22:00
Vrijdag: 8:00 - 22:00
Zaterdag: 8:00 - 15:00
Zondag: 8:00 - 15:00

Contact

Doctor Poelsstraat 6
5953 NP Reuver

Reuver@fit-xl.nl
077-2043321

Fit XL Reuver

Fit-XL is een all-in fitnesscentrum voor het hele gezin met een familiare sfeer. Met alle luxe en service die eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Fit-XL beschikt naast een groot aanbod aan Venzinni cardio- en krachttoestellen, óók een MyCircle trainingscircuit voor een Fit en Vitaal resultaat. Een compleet gepersonaliseerde training waarbij je samen met je fitness coach eenvoudig doelen opstelt en behaalt! Fit-XL is meer dan een fitnesscentrum. Groots opgezet, een hoog serviceniveau, laagdrempelig en een sfeervolle club. Wij streven steeds naar de beste kwaliteit!

Ruime openingstijden
Gratis parkeren
Cardio zone
Kracht zone
Gratis koffie & thee
Groepslessen
Virtuele lessen
Circuit training
Strength zone
Functional zone
Google Maps Embed

Vraag nu je gratis proefles aan!

Probeer onze faciliteiten dan een keer vrijblijvend uit. Bij Fit XL kun je namelijk je eerste training gratis doen! Meld je hieronder aan voor een gratis proefles en we nemen op korte termijn contact met je op.

Wanneer je je aanmeld voor een proefles ga je akkoord met de Algemene voowaarden, Privacy verklaring en Huisregels.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ik ben zo blij met mijn abonnement bij Fit XL! De trainers zijn geweldig en de groepslessen zijn altijd leuk en uitdagend.

Lisa Jansen

Fit-XL heeft mijn leven veranderd! Ik voel me sterker en gezonder dan ooit.

Peter de Vries