Fit XL Helmond

Fit XL Helmond, dé sportschool voor het hele gezin in

Welkom bij locatie Helmond

Fit XL Helmond is een City Club, waar de toegang 24/7 open is. Met diverse Venzinni cardio- en kracht apparatuur. Daarnaast heeft Fit XL Helmond City een MyCircle trainingscircuit omdat het een onbemande club is, wordt er voor de MyCirle klanten op afspraak gewerkt. Ook is er virtuele begeleiding.

Openingstijden

Deze club is 24/7 geopend.

Contact

Scheepsboulevard 2
5705 KZ Helmond

Helmond@fit-xl.nl
077-3903253

Fit XL Helmond

Fit XL is een all-in fitnesscentrum voor het hele gezin met een familiare sfeer. Met alle luxe en service die eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Fit XL beschikt naast een groot aanbod aan Venzinni cardio- en krachttoestellen, óók een MyCircle trainingscircuit voor een Fit en Vitaal resultaat. Een compleet gepersonaliseerde training waarbij je samen met je fitness coach eenvoudig doelen opstelt en behaalt! Fit XL is meer dan een fitnesscentrum. Groots opgezet, een hoog serviceniveau, laagdrempelig en een sfeervolle club. Wij streven steeds naar de beste kwaliteit!

24/7 open
Gratis parkeren
Cardio zone
Kracht zone
Circuit training
Functional zone
Google Maps Embed

Vraag nu je gratis proefles aan!

Probeer onze faciliteiten dan een keer vrijblijvend uit. Bij Fit XL kun je namelijk je eerste training gratis doen! Meld je hieronder aan voor een gratis proefles en we nemen op korte termijn contact met je op.

Wanneer je je aanmeld voor een proefles ga je akkoord met de Algemene voowaarden, Privacy verklaring en Huisregels.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ik ben zo blij met mijn abonnement bij Fit XL! De trainers zijn geweldig en de groepslessen zijn altijd leuk en uitdagend.

Lisa Jansen

Fit-XL heeft mijn leven veranderd! Ik voel me sterker en gezonder dan ooit.

Peter de Vries