Fit XL Sittard

Fit XL Sittard, dé sportschool voor het hele gezin in

Welkom bij locatie Sittard

Fit XL Sittard bevindt zich in de sportzone van Sittard. Deze sportschool is voor alle leeftijden, jong en oud met een familiare sfeer. Fit XL Sittard beschikt over het MyCircle trainingscircuit. Daarnaast is er een breed aanbod aan Venzinni cardio- en krachtapparatuur met diverse mogelijkheden. Fit XL Sittard is een 24/7 club, met de upgrade 24/7 is de toegang altijd mogelijk, anders heb je toegang tot de ruime openingstijden. De enthousiaste trainers staan altijd voor je klaar om je te motiveren en verder te helpen. Dit allemaal in combinatie met onze enthousiaste instructeurs, zorgt voor een complete fitness ervaring onder één dak.

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 22:00
Dinsdag: 8:30 - 22:00
Woensdag: 8:30 - 22:00
Donderdag: 8:30 - 22:00
Vrijdag: 8:30 - 22:00
Zaterdag: 8:30 - 13:00
Zondag: 8:30 - 13:00

Contact

Milaanstraat 115
6135 LH Sittard

Sittard@fit-xl.nl
046-2023044

Fit XL Sittard

Fit XL is een all-in fitnesscentrum voor het hele gezin met een familiare sfeer. Met alle luxe en service die eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Fit XL beschikt naast een groot aanbod aan Venzinni cardio- en krachttoestellen, óók een MyCircle trainingscircuit voor een Fit en Vitaal resultaat. Een compleet gepersonaliseerde training waarbij je samen met je fitness coach eenvoudig doelen opstelt en behaalt! Fit XL is meer dan een fitnesscentrum. Groots opgezet, een hoog serviceniveau, laagdrempelig en een sfeervolle club. Wij streven steeds naar de beste kwaliteit!

24/7 open
Gratis parkeren
Cardio zone
Kracht zone
Gratis koffie & thee
Circuit training
Functional Zone
Strength Zone
Google Maps Embed

Vraag nu je gratis proefles aan!

Probeer onze faciliteiten dan een keer vrijblijvend uit. Bij Fit XL kun je namelijk je eerste training gratis doen! Meld je hieronder aan voor een gratis proefles en we nemen op korte termijn contact met je op.

Wanneer je je aanmeld voor een proefles ga je akkoord met de Algemene voowaarden, Privacy verklaring en Huisregels.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ik ben zo blij met mijn abonnement bij Fit XL! De trainers zijn geweldig en de groepslessen zijn altijd leuk en uitdagend.

Lisa Jansen

Fit-XL heeft mijn leven veranderd! Ik voel me sterker en gezonder dan ooit.

Peter de Vries